Laatste nieuws

Vakantie 2019:

Wij hebben dit jaar vakantie van 5 t/m 26 juli 2019. Tijdens deze periode zal er niks worden verstuurd en is het ook niet mogelijk om iets op te halen. Uiterlijke verzenddatum is dinsdag 2 juli 2019 (orderaanname maandag 1 juli 15 uur), er zal dan worden verstuurd wat op voorraad is en er zullen geen naleveringen plaatsvinden. 
Tijdens de vakantie zijn wij niet telefonisch bereikbaar. 

Frusano producten zijn verkrijgbaar bij:
The Free From Shop - Soerenseweg 22 - 7314 CD APELDOORN - 055-5212497
Jumbo Sevenum Phicoop Sevenum - Horsterweg 64 - 5975 NB  SEVENUM - 077-4672424

Herba Natuurwinkel Beringen - Onze-Lieve-Vrouwstraat 15 - 3580 Beringen - +32 11325916
Herba Natuurwinkel Geel - Nieuwstraat 85 - 2440 Geel - +32 14583432
Herba Natuurwinkel Mol - Markt 48 - 2400 Mol - +32 14310516
SENZA - Grote Baan 143 - 3530  Houthalen-Helchteren +32 11988527

BEREIKBAARHEID:

Fructoosje is telefonisch bereikbaar op maandag van 9:00-15:00 uur, woensdag 9:00-12:00 uur, donderdag 09:00-15:00 uur.

Pakketjes zullen voortaan twee keer per week verstuurd worden en wel op dinsdag (uiterlijke bestelling maandag voor 15:00 uur) en donderdag (uiterlijke bestelling woensdag voor 15:00 uur). Spoedlevering kan in overleg tegen extra kosten van EUR 5,00. Het is mogelijk je pakketje op te halen in overleg: Fructoosje Toon Hendriksstraat 4 NL-5961 EN HORST. Bel even als je wilt komen: 06-48279785

Fructoosje heeft geen winkel.

Historie:
Op zaterdag 10 mei 2014 was het dan zover; Fructoosje werd gelanceerd. Na maanden overleg, maken en bekijken staat hij dan eindelijk online! Alle info die je nodig hebt over fructose intolerantie en heerlijke recepten zijn nu bereikbaar! 

Zondag 28 september werden Glutoosje en Lactoosje (zie buttons bovenin langs logo) live gezet. Hier vind je alle informatie over gluten en lactose. Net als bij Fructoosje worden de 3 lievelingsrecepten van deze twee vermeld.

Op maandag 16 maart 2015 werd mijn webshop gelanceerd. Hierin heb ik alle producten gebundeld die ik vertegenwoordig. Dit wordt stap voor stap uitgebreid en elke keer zal er iets nieuws bijkomen. Ik probeer zo veel mogelijk onderscheidend te zijn.