Laatste nieuws

BEREIKBAARHEID:

Met ingang van 1 januari 2017 gewijzigde tijden en verzenddagen (de tijden zijn onder voorbehoud en kunnen in de loop van het jaar aangepast gaan worden):

Fructoosje is telefonisch bereikbaar op maandag van 9:00-15:00 uur, woensdag 9:00-12:00 uur, donderdag 09:00-15:00 uur.

Pakketjes zullen voortaan twee keer per week verstuurd worden en wel op dinsdag (uiterlijke bestelling maandag voor 15:00 uur) en donderdag (uiterlijke bestelling woensdag voor 15:00 uur). Spoedlevering kan in overleg tegen extra kosten van EUR 5,00. Het is mogelijk je pakketje op te halen in overleg: Fructoosje Toon Hendriksstraat 4 NL-5961 EN HORST. Bel even als je wilt komen: 06-48279785

Fructoosje heeft geen winkel.

Historie:
‚Äč
Op zaterdag 10 mei 2014 was het dan zover; Fructoosje werd gelanceerd. Na maanden overleg, maken en bekijken staat hij dan eindelijk online! Alle info die je nodig hebt over fructose intolerantie en heerlijke recepten zijn nu bereikbaar! 

Zondag 28 september werden Glutoosje en Lactoosje (zie buttons bovenin langs logo) live gezet. Hier vind je alle informatie over gluten en lactose. Net als bij Fructoosje worden de 3 lievelingsrecepten van deze twee vermeld.

Op maandag 16 maart 2015 werd mijn webshop gelanceerd. Hierin heb ik alle producten gebundeld die ik vertegenwoordig. Dit wordt stap voor stap uitgebreid en elke keer zal er iets nieuws bijkomen. Ik probeer zo veel mogelijk onderscheidend te zijn.

Wat gaat er nog allemaal gebeuren de komende tijd: 

- binnenkort volgen er ook weer lekkere nieuwe recepten, blijf de social media volgen. 

- constant ben ik op zoek naar nieuwe lekkere producten voor jullie. Ben je verdrietig dat je jouw favoriete product niet meer mag eten of drinken vanwege je intolerantie? Mail me dan, ik ga graag op zoek naar alternatief.

- in de nabije toekomst komt er ook een blog, de familie Toosje wil graag ervaringen delen en hoopt ook jullie ervaringen te ontvangen. 

- ik ben in gesprek met een topkok, samen kijken we naar de mogelijkheid om een kookcursus gericht op de intoleranties te gaan geven. Dit wordt nog uitgediept.

- grootste wens is en blijft een eigen winkeltje :-)

- 8 juli 2016: enkele van bovenstaande verwachtingen zijn nog steeds niet waargemaakt. Ik ben blij dat ik jullie met al jullie vragen kan helpen en daardoor worden sommige zaken op de langere baan geschoven :-)

- 28 december 2016: het was een zeer druk, bewogen jaar. Ik gun mezelf nooit rust maar het is nu echt nodig. Vanaf 5 januari sta ik weer voor je klaar.

- we zijn al heel lang bezig met een nieuwe website, door de enorme drukte hebben we voorlopig besloten deze op hold te zetten

Blijf ons daarom zeker volgen met het laatste nieuws op Twitter, Facebook, Google+ (dit kan via de buttons op mijn site, het is niet nodig om een account te hebben)